Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

torsdag 6. mai 2010

Min "engelske rose"

Siden vi bor i Bodø for tiden er det lite med oppdrag på meg, mye tilbud sørpå da men.. Så i helgen var jeg i Oslo og tok noen bilder av en jente på ett år. Det var kjempegøy! Bilder fra det kommer etterhvert. Nå er det markedsføring her i Nord som gjelder. I mellomtiden legger jeg ut litt bilder av min stakkars overfotograferte datter. Hun synes bare det er så kjedelig at jeg tar bilder av henne! Her er noen bilder med litt "gammel vri". Får litt følelse av å være noen hundre år tilbake :) Bortsett fra skoene hennes da. De insisterte hun å ha på hele dagen, uansett hva hun skulle. Begynner å angre på at jeg kjøpte crocs til henne!

2 kommentarer:

  1. Hei Kristine! Så vakre bilder. Jeg elsker "din engelske rose" tema... Kanskje vi skal ha brudebildet vårt i det temaet... Du er kjempe flink. Stolt av deg og savner deg, Rita

    SvarSlett
  2. Tusen takk Rita :) Savner deg også! Gleder meg til å se deg stå brud altså. Skal lage litt forskjellig til dere, så kan du bestemme selv :) Det begynner jo å nærme seg!

    SvarSlett