Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

lørdag 22. januar 2011

Tvillinger i magen! Å bli mamma og pappa er en stor omveltning i livet. Du slutter feks å være opp sent på en hverdag, det blir plutselig viktig å spise middag med sine egne foreldre, man får idiotiske sanger fra barnetv på hodet, man slutter nesten å trene, blir opptatt av hvor mye giftstoffer det er i leker, og hvilke pølser som er "best i test" på sunnhet.

Min svigerinne, May-Liss, var en gang gravid med jente-tvillinger. (dvs, det er ikke så lenge siden de kom til verden, 5 dager etter at disse bildene ble tatt-3 jan 2011.) Hun er en skikkelig tøffing, og har vært supersprek nesten helt fram til hun fødte de. Hun hadde en skikkelig fin mage, ingen strekkmerker og superinnstilt på å få to samtidig. Det er jo sånn at man kan ikke forestille seg å få barn før man får dem, og når det plutselig skal være to også, er det noe helt spesielt. Så May-Liss og Fredrik har gjort det alle foreldre gjør, prøvd å forberede seg så godt de kan på at hverdagen blir helt anderledes. Blant annet har de vært supersmarte, og kjøpt bleier på tilbud! Det har vært "bleiekrig" i dagligvarebutikkene, og i slutten av 2010 var det helt latterlig billig med bleier. 5 kr for en pakke.. Så boden til May-Liss og Fredrik er av den grunn fylt opp med bleier. Kjenner at jeg er litt bitter på meg selv for at vi ikke gjorde det samme før 2011 startet-iogmed at prisene er tilbake til det normale nå, og jeg ikke har noen ekstra bleiepakker å rutte med. Go May-Liss og Fredrik! Dere har de sterkeste forutsetningene for å bli verdens beste foreldre for de søte jentene! Her er noen bilder jeg tok i julen, da var hun 34 uker på vei.2 kommentarer:

  1. Nesten flaks at du rakk å ta bildene før barna kom! :) og godt var det, så fine som bildene ble ;)

    SvarSlett