Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

fredag 14. oktober 2011

Bryllup i styrtregn!

For ca 3 år siden satt Kristin på en bar på Grünerløkka og var litt rådvill. Der ble hun sjarmert i senk av verdens hyggligste fyr, Eirik. Hvem aner vel at man skal finne sin utkårede på byen? Vel, Det sa åpenbart klaff, for like etter satt de samme to på fly til Hawaii. Eirik er er superkul kar, som elsker surfing, og Kristin er ikke akkurat noe dårligere, sprek og sporty kastet hun seg ut i eventyret. Og som de fleste eventyr; det endte med både prinsen og kongeriket! Eirik er nemlig kongen av surfing, og han eier en kul surfebutikk Aloha(han har tilogmed sagt at jeg skal få snuppepris dersom jeg skal kjøpe utstyr. haha!)! De benytter all sin fritid til å bedrive sport i en eller annen form, både alene og sammen med lille Frikk.
Kristin og Eirik valgte Holmenkollen kapell, det er en sjarmerende kirke med mye historie. Lite ante de at kirken skulle pusses opp og var dekket i stillas og plast i august i år. De hadde heller ikke været på sin side. Jeg trodde jeg ikke kunne oppleve mer regn i et bryllup enn det jeg tok i Bodø i juli, men dette slår Bodøbryllupet 10 ganger. Det styrtregnet, og var skikkelig tåkete. Brudeparet tok det hele sporty, og tok på seg støvler og paraply. Selv om det rant ned la det ikke noen form for demper på bryllupet- ved utgangsmarsjen spilte de Beach Boys og hadde surfebrett som æresvakter. Brudeparet var supersøte med hverandre, de pjusket på hverandre og viste virkelig sin kjærlighet. Gjestene var glade som gjester ofte er, og de hadde så mange fine taler. Jeg gråt og lo om hverandre Sjeldent man hører så mange flinke folk snakke! Det ble feiret til langt på natt med et utrolig kult band- Superband! Jeg har vært i to bryllup der de har spilt, de er sinnsykt flinke til å spille coverlåter, så trenger du et coverband hadde jeg virkelig brukt de.
Kjære Kristin og Eirik: til lykke med livet videre, jeg kan ikke skjønne noe annet enn at dere har alle forutsetninger for å få et godt liv sammen. Dere passer jo helt perfekt sammen!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar