Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

lørdag 19. februar 2011

Ia Amalie og Ane Cornelia

Mine tantebarn, Ia og Ane, ble født nøyaktig 2 mnd etter sønnen min, dvs 3 januar 2011. De var litt under 2,5 kg hver når de ble født i uke 35. De er bare så søte, og det morsomste av alt, den ene likner på pappaen sin, og den andre likner på mammaen sin. De vokser godt, og etter bare 10 dager på sykehuset kunne May-Liss og Fredrik ta de med seg hjem. Ettersom jeg bor i Bodø tok det litt tid før jeg fikk se og ta på de på ordentlig( fikk besøkt de på sykehuset altså), så når de var en drøy mnd gamle fikk jeg endelig tatt noen bilder av de. Vil du se hvordan magen så ut en uke før fødsel? Se tvillingmage
3 kommentarer:

  1. Ååå så vakre de er!!! og så moro med tvillinger da, kjempe herlige bilder du har tatt av dem. Vakkert!

    SvarSlett
  2. Så fine bilder :) Liker veldig godt der de ligger i kurven. Artig med tvillinger. Hadde et par på besøk hos meg for en liten stund tilbake. Ekstra moro når jeg selv også er tvilling :)

    SvarSlett