Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

lørdag 18. september 2010

Mamma og Pappa

I sommer var vi på besøk i Frankrike hos mamma og pappa. De leier en leilighet der hver sommer, og der koser de seg med late dager, rosevin, bøker, golf, strand og hverandre. Vi fikk være sammen med de en ukes tid- og mot slutten av uken fikk jeg lov å ta noen bilder av foreldrene mine. Jeg kom nemlig på at jeg nesten ikke har noen bilder av de sammen- ikke fra da jeg var liten heller- for da stod jo gjerne en av de for fotograferingen. Det var litt trist å tenke på. Så i sommer har jeg gjort noe med det- selv om de ikke likte så godt å bli tatt bilder av- det kan jo tenkes at det har noe med at de blir litt sjenerte når datteren deres vil ta bilder av de. Det er vel ikke foran datteren sin at de føler at det er mest naturlig å være romantisk og sånn- men jeg synes likevel at det gikk ganske bra :) Det gir meg en utrolig god følelse å se at de fortsatt kan tulle og leke litt med hverandre, selv etter 30 års ekteskap. Det er kjærlighet det!5 kommentarer:

  1. så utrolig koselige bilder, Kristine!! Jeg kan se at disse er tatt med kjærlighet og med hjertet! De er ektefølte og sterke! Kjempeflotte!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Kristin! De er søte, mammaen og pappaen min :)

    SvarSlett
  3. Å de er ubeskrivelig fantastiske mennesker.. Du har fanget dem akkurat slik jeg føler de er!!

    SvarSlett