Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

tirsdag 25. mai 2010

Vårslepp i Fauske


Helgen før 17 mai var vi på utflukt til Fauske. Det er og blir en liten by- og vårsleppet de hadde reklamert for viste seg å være en noe sur vind fra nordvest, istedet for sol og hestehov. Vi trasket derfor litt i gatene istedet, og kjøpte flagg til 17 mai. 
2 kommentarer:

  1. hehe, så koselige og søte bilder, Kristine! Nydelig :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Henrik :) Håper du har det bra- sendte deg en melding på dette systemet en gang, fikk ikke noe svar, så da regner jeg med den datt ut ;) Har ikke helt oversikt over hvordan jeg leser alt her heller. Ikke så god på data, hehe.

    SvarSlett