Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

torsdag 27. mai 2010

Vårstemning i København!

Turen til København ble en herlig opplevelse. Turen hadde vi fått av mine foreldre fordi vi var ferdige på skolen ved juletider. Fantastisk deilig presang! Vi hadde bare med oss lommepenger, shoppa litt,  ogvar med på gatelivet. Byen var full av folk, på lørdagen var det carneval ala Rio, og på søndag løp slitne joggere seg gjennom København marathon. Herlig kjærestetid for Øystein og meg, og min bror og svigerinne. Nydelig vær hadde vi også- kjærkomment for oss som bor i Bodø for tiden.  I tillegg fikk jeg lov å ta litt kjærestebilder av May-Liss og Fredrik- (de er ikke så glad i å bli fotografert), og da ble jeg ekstra glad :)


Alle som ville kunne bli med å danse seg gjennom gatene- og de fleste av barna gikk rundt med disse øreklokkene. Smart!
Lørdagens middag ble inntatt i Nyhavn- koselig havneområde.
Jeg tror det finnes et dusin slike bilder av meg og Øystein. Hm det må vi kanskje gjøre noe med..Det er jo så mange flinke fotograf-folk om dagen. Tenke tenke..

Her kommer noen av bildene jeg tok av May-Liss og Fredrik. De er så søte sammen! Veldig koselig å se at de er like forelsket som før.(Dette var nemlig ikke kun til ære for fotografen!)

her er en liten film av de søte!

3 kommentarer:

  1. Så flotte bilder, Kristine! Kjempefine er de! Vet du hva, det hadde vært utrolig gøy å fotografere deg og Øystein!! Kunne jeg fått lov til det? :)

    SvarSlett
  2. Det oppe i treet må jo ha vært litt til ære for fotografen, eller...?Veldig fine bilder Kristine :-)Du er flink-flink-flink-flink-flink-flink-flink-flink-fliiiink (med melodi) Klem fra Silje

    SvarSlett
  3. Tusen takk:) Det i treet var faktisk fordi May-Liss synes det ville vært fint, hehe. Tror hun var i det romantiske hjørnet :) Det ryktes nemlig at det var på denne turen til Køben at hun ble gravid- med tvillinger!!!

    SvarSlett