Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 26. april 2010

Svigermor på besøk

Vi har en fantastisk farmor til Aurora Benedicte. Hun kommer på timers varsel og tar med seg sin kjære Petter. For noen helger siden trengte vi nok en gang litt hjelp for å få hverdagen til gå rundt, og da var svigers gode å ha. Den ene dagen vi hadde fri dro vi til Mjelle- en fantastisk strand nær der vi bor. Det vil si: det er veldig mye mer enn en strand!Sidsel og Petter skal også gifte seg 9 oktober i Sverige! De er allerede i gang med å øve på etiketten..I Bodø snakker man om hvor sitt Mjelle er. Jeg tror Sidsels og Petters Mjelle er akkurat på Mjelle :)

2 kommentarer:

  1. Hei Kristine! Håper alt står bra til med deg! Lenge siden sist! Så koselige bilder! Det nederste er utrolig søtt og stemningsfullt! Så flink du er :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Henrik :) KJærlighet kjenner ingen alder- heldigvis for oss unge!

    SvarSlett