Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

tirsdag 16. november 2010

Sigurd

Da har prinsen ankommet! Etter en drøye 10 timer og lite framgang i fødselsforløpet ble Sigurd forløst med keisersnitt den 3.11.10. Det var litt dumt at det måtte kirurgi til for å få krabaten ut- men når gevinsten er verdens snilleste og godeste gutt er det absolutt verdt prisen. Eneste han ikke liker er hvitløk- som jeg nå to ganger har erfart er dårlig deal å spise- for det går i melka og gir han skikkelig mageknip.

Han er en nydelig skapning som vi gleder oss over alle sammen. De første timene i sitt liv tilbrakte han på brystet til sin far, skikkelig male-bonding. I tillegg fikk mormor se og holde han mens mammaen fortsatt lå på operasjonsbordet. Da turen endelig var kommet til at jeg fikk holde han var det like fantastisk som forrige gang jeg ble mamma. Et lite mirakel! Storesøster er skikkelig stolt, han er snart 2 uker gammel, og jeg tok noen bilder av han da han var ca en uke- det er litt vanskelig å være nyoperert og fotograf og mor og ja..så alt gikk ikke helt etter min plan, men jeg synes nå modellen er nydelig uansett. Noen av bildene nedenfor er også tatt av andre enn meg, men jeg skriver nå navnet mitt på likevel.


                                                                          
                                                                                                     

 


6 kommentarer:

 1. Gratulere alle sammen sååå mye!!! Så utrolig skjønn liten krabat og stolt storesøster. Bra alt gikk så bra da. Har tenkt på dere i det siste og håpet på å se noen nyheter om den lille på bloggen;-)
  Klem Åslaug

  SvarSlett
 2. Skjønne bilder av en nydelig liten prins! Aurora ser ikke så lite stolt ut hun heller;-) Et høyt og rungende gratulerer med nytt familiemedlem!

  SvarSlett
 3. Tusen takk:) Vi er veldig fornøyd med livet nå altså :)

  SvarSlett
 4. Å så perfekte barn du har, bildene er så bra at det føles nesten som live.. Gratulerer så mye, love ya hilsen meg og gutta...

  SvarSlett