Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

tirsdag 7. september 2010

Nesten nyfødt

Her om dagen var jeg så heldig at jeg fikk jeg en liten prinsesse på besøk. Hun var hele 10 uker gammel- så hun var våken som bare det. Mammaen hadde planlagt det godt, med mating og soving før foto-shooten- way to go mom! Kjempesøt liten tulle som ble med på det meste. Hun synes det var alle tiders å bli tatt bilder av, for da fikk hun ligge naken, og det elsker hun visst! Det er morsomt å ta bilder av så små skapninger, de er liksom så ferske og uskyldige med myk og deilig hud. Julia var kjempeflink, hun fulgte spent med på den store kameralinsen- hun poserte til og med! Her er noen små glimt av hva jeg redigerer nå. 
Legger ut en liten link til bildene i et slideshow her6 kommentarer:

 1. Tusen takk for en flott fotoshoot :-)))) du er helt rå med kamera!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Det var veldig hyggelig å fotografere deg og datteren din :) Jeg likte spesielt de bildene av dere to sammen, synes dere har fint samspill :)

  SvarSlett
 3. Å søte tid for en hærlig liten skapning -og flotte bilder! Nydelig med så mye hår:)

  SvarSlett
 4. Ja er hun ikke skjønn? Tusen takk for at du liker bildene Line:)

  SvarSlett
 5. Aww, for en vakker liten bylt! nydelige bilder du viser frem :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk Charlotte! Det betyr mye for meg at du synes det-du som tar så fine bilder:)

  SvarSlett