Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 25. juli 2011

Sweetheart

Forrige gang jeg var sørpå var det en liten jente sin tur til å bli avbildet. Hun var bare 8 mnd gammel- men det er ganske mye det- i allefall hvis man er 8 mnd! Og med en storesøster som inspirasjon er det klart at verden ligger for småpikers føtter :) Denne gangen fikk jeg endelig bruk for tyllskjørtet jeg har gått til innkjøp av = * fornøyd*. Jeg synes det er litt stas med litt ekstra "props" som det visstnok heter- dvs det er egentlig bare ekstra ting man har med på bildene- i allefall i fotoverden:)

Jeg synes de siste dagene har vært grusomme- jeg tar meg selv i å felle tårer innimellom, selv om sorgen ikke er min personlig. Det er litt rar sorg synes jeg. Jeg er lettet over at ingen jeg kjenner er rammet- samtidig som jeg synes det er ubeskrivelig trist at så mange unge liv er borte for alltid. Det er også ubeskrivelig trist at landet jeg elsker å bo i, må tåle sånne angrep.

I dag har jeg nesten ikke orket å se på nyhetssendingene, det gjør for vondt. Istedet har jeg sett gjennom bildene av jenta på 8 mnd- og det var ganske godt å se et uskyldig barneansikt. Norge SKAL være et godt sted for henne å vokse opp!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar