Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 15. august 2011

Bryllupsfeber!23 juli var jeg så heldig at jeg fikk ta bilder av Stine Therese og Marius sitt bryllup i Bodin kirke i Bodø. Været i Bodø er mildt sagt litt uforutsigbart, så Stine Therese og Marius giftet seg i lykkebringende regn. Jeg har ikke vært i et bryllup hvor det har regnet så mye som det gjorde da vi skulle ta bildene, men de var verdens mest sporty folk, tok med seg paraplyene sine og smilte til meg som de aldri hadde gjort annet :) De ofret virkelig alt- bruden ble våt i hår og kjole, så det var ingenting å si på innsatsen. Ekte nordlending med andre ord :) Til lykke med resten av livet kjære brudepar!


2 kommentarer:

  1. Syntes du har taklet "problemet" med været ganske bra! Du har jo fått noen kjempe fine bilder som jeg er sikker på paret blir fornøyd med:) Og artig med røde støvler som "bryllupssko" hihi :D
    Liker måten du "ser" motiver på også:)

    SvarSlett