Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

onsdag 16. februar 2011

En nordnorsk prinsesse!

Små prinsesser fra Bodø skal man ikke kimse av! Prins Sverre Magnus du må passe deg! Vakre Ingrid Elene på ca 5 mnd var innom tidlig i februar for en liten foto-shoot, og hun kommer til å gjøre det stort i jakten på deg. 
Moren hennes hadde via en venninne fått høre om meg, og jeg synes det er så stas når "ryktet" går. Det gjør meg ekstra glad, det må jo bety at noen er fornøyd med meg. 

Ingrid Elene var iført en hjemmestrikket jakke og lue fra da mammaen hennes var liten. Skikkelig nostalgisk og fint.  Jeg synes sånne babyøyne som Ingrid Elene har, er verdens fineste. Man kan liksom ikke tenke seg at babyer med sånne vakre øyne kan gjøre noe annet enn å smile og være fornøyd. Hvis man får et smil og blikk av en sånn nydelig liten prinsesse som dette, ja da glemmer man straks alle timer med nattevåk og ammetåke. 5 kommentarer:

 1. Hei og tusen takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min. Det betyr mye for meg.

  Flott blogg du hadde også. Masse fine bilder. Veldig artig å møte likesinnede :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder. Og vakker jente, med utrolig flotte øyne. Kjempe herlig serie med bilder.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for fine kommentarer! Det gjør dagen litt bedre:)

  SvarSlett
 4. Lise Henriette Rånes25. februar 2011 kl. 22:43

  Kjempefine bilder av Ingrid og Ina :-))) Gleder meg allerede til neste runde hos deg!! Ha ei fin fin helg :-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk Lise :) Jeg gleder meg til neste runde jeg og :)

  SvarSlett