Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

torsdag 3. mars 2011

Tilbakeblikk

Tidlig i januar dro barna, svigermor og jeg til London! Utrolig deilig å komme bort fra kulda og vinteren her i nord. I London ble vi møtt av varmegrader og grønne trær. Helt nydelig. Vi dro for å feire Selinas 7 års dag. Selina er kusinen til Aurora og Sigurd, og bor i London sammen med tvillingene Emma og Thomas, samt mamman og pappan, Silje og Scott. Jeg er faktisk veldig heldig, som kan dra på ferie sammen med svigermor! Hun er en superfantastisk dame som kaster det hun har i hendene og stiller opp hvis man skulle trenge det. Det er få mennesker som har denne egenskapen, og Sidsel, min svigermor, er sånn. Så ja- jeg har et superbra forhold til svigermor, jeg vet ikke helt hva jeg skulle gjort uten henne. Og bonusen er selvsagt at vi har det både moro og koselig sammen. Derfor er det ingenting i veien for å dra på ferie med svigermor uten mannen min. Anyway.. Det ble en skikkelig jentetur! (sorry Sigurd..) Vi gjorde jenteting, og det var kjempestas! Blant annet besøkte vi Siljes faste frisør, og der fikk vi alle fikset håret, og ikke minst, lakket neglene. Etterpå var det shopping og kafe´.  Gjett om 3 år gamle Aurora koste seg? Lekekamerater, ferie, lekestativ uten snø, masse kaker og egenpleie.. jada, hun fikk litt primadonnanykker!

..Og så var det jo litt stas å vise fram lille Sigurd som var 2 mnd. Det ble slosskamp om å få holde han. Center of attention i en alder av 8 uker er ikke verst. Emma var helt oppslukt av Sigurd, og kunne ikke se seg mett på han. Spørs om hun ikke må få seg en liten lillebror hun også :)
 De 3 neste bildene er til ære for Scott, som fikk oss alle i godt humør med russiske parodier og shoots fra tidligere tider!2 kommentarer:

 1. Så koselige, herlige minnerike bilder!! Ser ut som en fantastisk fin tur.
  Så skjønn hun var med neglelakken, kan tenke meg det var stas :)

  ha en superduper helg,

  SvarSlett
 2. Hei Kristine,

  Jeg saa ikke disse bildene foer naa! Veldig morsomt aa se hvor morsomt vi hadde det. Hadde helt glemt den shots kvelden (kanskje ikke uten grunn - haha).

  Klem, Silje

  SvarSlett