Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

onsdag 2. februar 2011

Kristoffer- før og etter!

En januardag for litt over 3 uker siden ble Cecilie og Kristian foreldre til lille Kristoffer. Fødselen var lang og brutal, men hun "stod han av", og leverte verdens søteste lille Kristoffer- en perfekt liten tass på 3,8 kg. Jeg fikk ta bilder av han både i magen, og da han var nesten 2 uker gammel. De er så vakre og tandre når de er så små. Føler meg alltid veldig heldig når jeg får lov å ta og ikke minst, holde på disse små vakre skapningene.

 Cecilie og Kristian hadde gjort alt etter boka da jeg kom for å ta bildene- de hadde gitt Kristoffer mat og skiftet på han- og tilogmed watta opp, sånn at det var godt og varmt for han- han skulle jo da etter all sannsynlighet falle i søvn.. Den gang ei! Vi forsøkte alle teknikker for å få gutten til å sovne, men det skulle han i allefall ikke! Det pleier nemlig å bli fin stemning i bildet når de nyfødte sover, så vi strevde i nesten 3 timer tror jeg, men han ville ikke sove. (før jeg var ferdig og vel hjemme hos meg selv sa hans mor til meg). Så disse nyfødt-bildene er litt anderledes, men det gjør overhodet ingenting, for han har nydelige øyne som absolutt er fotoverdige. Og så har han så fin lue! Den er strikket av farmoren hans, er den ikke fin? Tipper de satser på at han blir den neste kupper´n.

4 kommentarer:

 1. Vakkert! før og etter :) det er så utrolig flott å se magen og så den nyfødte!

  "gulvet" er transportabelt ja :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Charlotte! Helt enig i at det er gøy med før og etter bilder. Har noen andre på lager, men de er nok litt for lettkledde til at det er ok å publisere de :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for de vakre bildene! Det er en fantastisk varme i bildene dine
  bestemor Eva i bærum

  SvarSlett