Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 18. oktober 2010

Bertnesdagan

I begynnelsen av oktober var det endelig duket for Bertnesdagan. For den lykkelig uvitende østlending kan dette komme litt overraskende på en- plutselig snakker alle om Bertnesdagan og 20-25.000 mennesker er innom i løpet av en helg. ( Og det er sinnsykt mange folk når man snakker om Bodø!) Folk går mann av huse for å sikre seg skatter fra boder, loppemarked, auksjonen eller bløffmakere. Dette måtte sjekkes ut. Derfor dro vi en tur for å utforske dette underlige fenomenet en drøy mil utenfor Bodø. Det var faktisk helt utrolig mye liv der. Masse folk, masse liv, kø og trangt om plassen. Det ble faktisk så folksomt at vi rømte til lekeparken med Aurora som unnskyldning. Og etterpå? Da kjørte vi til en lokal kafe og spiste Møsbrømlefse! Vet du ikke hva det er? Det visste ikke jeg heller før jeg flyttet hit. Det er lefse med masse smør, prim og sukker og fløte tror jeg. Det smaker i allefall veldig rart, men nordlendingene elsker det!


Aurora møtte også bestevenninnen sin på lekeplassen, Leah- og det er nesten som å ha barnevakt... De leker kjempegodt sammen og er stort sett perlevenner!
1 kommentar: