Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 1. november 2010

Meg selv!

Jeg er ikke så glad i å bli tatt bilder av.. men jeg synes det er litt trist å ikke ha noen bilder av meg selv- tenk om jeg plutselig skulle bli syk, og så hadde barna mine ingen fine bilder av meg? Det er jo i utgangspunktet en ganske syk tanke- jeg vet- men det gjør i allefall sitt til at jeg føler meg nødt til å være "modell" innimellom. Jeg blir litt nervøs, jeg føler jeg ser rar ut, blir usikker og svetter litt. Er det virkelig så ille å bli fotografert?! Det er visst det- så til dere jeg har tatt bilder av- jeg vet hvordan det er altså. Jeg fikk nemlig mannen min til å ta noen bilder av meg på termindatoen 24 oktober. Jeg synes han gjorde en flott jobb jeg :) Det er nok ikke så lett å være fotograf når han ikke er det til vanlig, og i tillegg ha en stresset modell som hele tiden forteller han hva han må gjøre og ikke gjøre.. Stakkars mann. Jeg er forøvrig fortsatt gravid, min siste dag i dag, for i morgen skal han visst ut samme hva, i allefall ifølge legene. Så får vi stole på at de gjør jobben sin- og vips! Så er jeg tobarns mamma.




Selvportrett
Det siste bildet er et selvportrett. Det er en ganske merkelig greie å være gravid!!! Og det er jo dette perspektivet jeg har når jeg ser på magen.. Det ER rart å ikke se noe mer enn sine tær.

2 kommentarer: