Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

mandag 4. oktober 2010

Herlige Elian

Noen ganger dukker det opp noen foto-oppdrag fordi noen tilfeldigvis har vært innom bloggen min. Det synes jeg er utrolig koselig! Det var det som var tilfellet ved dette foto-oppdraget, for mammaen til Elian, hun hadde kommet over bildene mine og ville at jeg skulle forevige hennes sønn. Det ville jo gjerne jeg også. Egentlig hadde vi avtalt at jeg skulle kontakte henne når jeg var i Oslo- men jeg er jo ganske gravid om dagen, og siden termin er såpass forestående passet det dårlig med flyturer. Det hele løste seg ved at Lill-Britt kom en tur til Bodø, byen vi bor i. Det var ikke primært for å bli fotografert at hun var her- men hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Vi fikk en liten stund sammen en formiddag hvor det var nydelig vær- men babyer er nå engang babyer, så vi tok bildene inne. Og for et sjarmtroll Elian er! Han er 6 mnd og kan nesten sitte helt for seg selv- selvstendig kar det her. En herlig liten fyr med kjempefine øyne. Jeg legger ved noen bilder av den flotte karen jeg hadde på besøk.
7 kommentarer:

 1. Åeee, disse bildene var bare til å dø av! NYDELIG!!

  SvarSlett
 2. Tusen takk- det var veldig hyggelig å høre :)

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder, og så utrolig skjønn liten fyr! HERLIGE!!!

  Koselig at du stakk innom bloggen min, så fant jeg frem hit også, mye flotte bilder å se på her på bloggen din :)

  SvarSlett
 4. Det er utrolig hyggelig med så fine tilbakemeldinger. Det betyr mye for meg :) Tusen takk!

  SvarSlett
 5. Utrulig flotte bilda! Veldig imponert! Og så va jo objektet bare til å spis opp!

  SvarSlett
 6. Så utrolig koselige og nydelige bilder, Kristine! Kjempefine!! Du blir bare dyktigere og dyktigere!!

  SvarSlett
 7. Å jeg blir så veldig glad når dere sier så fine ord :) Hurra! Får håpe at ryktet går og at det genererer enda mer arbeid :)

  SvarSlett