Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

tirsdag 24. august 2010

Lekne lillemor

Jeg var så heldig at jeg fikk ta bilder av nok en søt 3 åring her om dagen. Hun var utrolig tillitsfull og hadde masse energi og humør. Hun og foreldrene var på besøk hos familien sin, men de bor egentlig på østlandet. Mammaen til jenta hadde også vært taktisk med valg av tidspunkt, både sol og Parkenfestival! Under fotoshooten var vi så heldige at vi hadde fint vær også- det har i grunn ikke vært så verst det været i Bodø i det siste. Eller er forventningene skrudd ned kanskje? Vel uansett- det er overhodet ikke hver dag man kan gå uten jakke, og det er definintivt ikke hver dag det er knall sol. Jeg merker at jeg har begynt å bli litt nordlending jeg også- for jeg snakker jo bare om været for tiden- som er et av kjennetegnene hvis du møter en nordlending.


2 kommentarer:

  1. fantastiske bilder. Vi må få lillegutt litt mer mobil, så vil vi også ta sånne bilder

    SvarSlett
  2. Hei Marie :) Tusen takk! Du må si fra når Vetle er gammel nok:) Er jo mye nedover i Oslo- så det skulle vi kunne få til :)

    SvarSlett