Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

fredag 13. august 2010

Hanne og Kjetil giftet seg 31 juli

Her er en link til en liten "film" av bryllupet :)

Hanne og KjetilHanne og Kjetil har vært et par i ca 5 år, og endelig kom dagen da de skulle gifte seg! Kjetils mor var primus motor fra det øyeblikket for 2 år siden da Kjetil fridde. Hun booket kirke og festlokalet før noen fikk summet seg, men det viste seg å være veldig lurt, for det var en nydelig vielse og et veldig fint sted de hadde leid. "Slottet" i Bærum kalles det- med rette! Brudeparet hadde invitert hele 108 stk til middag. Hele familien og mange venner fikk delta på denne storslåtte feiringen. Det var god stemning, fine taler og en kjempefin bryllupsvals. Det beste av alt var brudeparet- de så skikkelig forelsket ut. Det er så rørende å se når mennesker er så oppslukt i hverandre. I tillegg er de veldig gode venner av meg, så dette var en kjempefin opplevelse. Jeg hadde ikke hovedansvaret for fotograferingen i dette bryllupet, men jeg kunne ikke dy meg, jeg måtte bare ta litt bilder!


5 kommentarer:

  1. Nydelig brudepar og flotte bilder! Så flink du er Kristine!!

    SvarSlett
  2. Så kjempeflotte bilder, Kristine! Du blir bare flinkere og flinkere! Jeg synes du har fanget stemningen ordentlig godt med disse bildene :)

    SvarSlett
  3. Å det er kjempekoselig å høre Henrik! Tusen takk :)

    SvarSlett