Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

fredag 19. mars 2010

Mimring fra Granåsvegen

Åhh. Jeg kom over noen bilder av datteren min da jeg skulle rydde opp, dvs slette bilder på pc'n. Disse er fra da vi pakket oss ut av leiligheten på Fjerdingby i slutten av januar, før vi flyttet til Bodø. Jeg synes 2års alder er en herlig alder!
2 kommentarer:

  1. Nydelige bilder, Kristine!! Bilde nr. 2 og 3 fra bunnen og opp er superfine!

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) De er mine favoritter også :) Blir litt mindre tid til foto nå som vi er i full gang med jobbing her oppe i Bodø- men satser på at markedet tar seg opp her også.

    SvarSlett