Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

søndag 27. juni 2010

Hamsuns rike

Forrige helg var vi på utflukt til Hamsuns rike. Vi dro sammen med Cecilie og Kristian- et kjempekoselig par vi har fått god kontakt med her oppe. Det forbauser meg stadig at man kaller et helt område opp etter en nazi-sympatisør. I Hamsun heter alle ting noe med Hamsun, feks Knut Hamsuns videregående skole, Knut Hamsun camping osv. Og skal du søke på noe på nettet, er det lurt å søke på Hamsuns rike , så får du opp masse informasjon om stedet. Det ble reist ett nytt museum der for et par år siden- hamsun(selvfølgelig)senteret. Der kan man lese hele historien til denne berømte mannen. Foruten å være upolitisk korrekt, kom Knut Hamsun fra Hamarøy, et lite tettsted som har en vill og herlig natur. Hamsun er et vakkert sted, og vi benyttet anledningen til å dra til Tranøy fyr, et fantastisk rolig og sjarmerende fyr som drives av to ildsjeler Villy og Inger. De delte av sin kunnskap om stedet, serverte oss rykende ferske vafler og hjemmelaget fiskesuppe, viste oss ærfuglen som hekket, rommene man kan leie, og til slutt, selve fyrtårnet. Stedet har en fantastisk utsikt- man kan blant annet se helt til lofoten derfra. Vi var der da det var grått vær- men det spilte ingen rolle. Den herlige varmen til de to som driver stedet, de vakre omgivelsene, sjøluften og de sjarmerende rommene man kan leie innbyr helt klart til flere turer til denne lille perlen ytterst på Hamarøya! Legger ved noen av bildene jeg tok.

Vi overnattet på Hamarøy camping- der fikk Aurora prøve fiskelykken- og var aller mest begeistret over alt blodet når man renset de.

     

Det var noen fugler som nesten angrep oss på vei ut til fyret- de forsvarte eggene sine.


Noen synes det var lenger ned fra toppen av fyret enn andre...

                                                 
 
                               

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar