Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

fredag 30. november 2012

Nå er det jul igjen!

I dag, 30 november, er det siste innspurt som gjelder. Jeg har gått flere runder med meg selv hvorvidt jeg skal lage en julekalender til barna, i tillegg til de to de allerede har fått av sine besteforeldre. Jeg liker ikke helt trenden med å kjøpe kjøpe kjøpe.. Jeg hadde egentlig bestemt meg for at det var godt nok med de to fra besteforeldrene. Meeen, alle rundt får jo hjemmelagede julekalendere, så jeg får jo helt vondt i sjelen min av å tenke på at mine barn skal være uten, selv om jeg er helt enig med Trine Grung: (http://www.trinegrung.no/2012/11/29/forbanne-julekalenderjag/).
Løsningen ble en aktivitetskalender jeg snekret  sammen i full fart i går kveld- dvs jeg bare fant på aktiviteter som vi uansett sikkert kom til å gjøre, og kommer til å legge en lapp med dette på i en julestrømpe de får hengende på døra. Sånn! Der var mors samvittighet renset og miljøet forskånet for enda mer "ræl" og ting man egentlig ikke trenger. Fordelen med at jeg gjorde dette i går var at jeg kom i julestemning, og gleder meg til alle de små tingene vi skal gjøre sammen som familie. Jeg gleder meg aller mest til å lete etter nissespor med lommelykt! Legger ved noen bilder fra fjorårets julefeiring. Det bringer meg i allefall i julestemning! Vil du se flere stemningsbilder fra jul? Se her!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar