Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

torsdag 29. mars 2012

Hjerter- the show must go on!

Så var den store "Trollmannen fra Oz" dagen på kulturhuset i Bodø. Generalprøven gikk av stabelen to dager i forveien. Det var ikke mange øyeblikk det var tid eller lov å ta bilder, så fotodesperate meg fikk et par sekunder med bildetakning av min lille store ballettstjerne før det var på tide å pakke vekk kamera, og fokusere på hårspray, spenner, kostyme og tyll. Sukk! Arrangørene, pias ballettstudio, var superproffe- og litt strenge, men all honnør til at de klarte å få 400 dansere innom 4 forestillinger. Som tidligere sagt- jeg er nå gått fra å være skeptisk til barnedans til totalt ballettfrelst. Forrige gang jeg var på ballettforestilling presterte jeg å sovne i salen( 2 juledag til nøtteknekkeren- for ca 7 år siden eller noe ). Jeg kan love deg at det ikke var tilfelle nå. Jeg var så stolt av småjentene som danset Hjerterdansen at jeg måtte felle noen tårer.  Det beste av alt var når hun stod bak scenen før hun selv skulle danse. Hun så på de større barna og levde seg inn i deres dans mens hun forsøkte å herme etter dansen. Ubetalelig øyeblikk for en nyfrelst ballettmor.

3 kommentarer:

 1. Flotte Bilder av nydelig ballettskjærne ! =)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 2. Å så fin bilder! Aurora er sikkert kjempe flink til å danse! Veldig pen i de søte kjolene. Skulle ønske dere bodde her! Hilsen tante May-Liss

  SvarSlett
 3. Tusen takk, dere r søte! Så gøy at dere liker de! Jeg er inhabil når det gjelder ballettskjærna :)

  SvarSlett