Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

lørdag 25. februar 2012

Linnea, Max og Milla. Og Nina såklart!


Da er snart februar over. Tiden bare flyr avgårde! Tar meg selv i å bli sjokkert når jeg oppdager at det torsdag istedet for mandag. Jeg er usikker på om det er en god eller dårlig trend! Jeg har lyst å dele noen bilder av en fotoshoot jeg hadde på Maura, av tre fantastiske barn. Det kom plutselig to barn samtidig sånn ca 3 år etter at Linnea var født. Mammaen, en herlig dame som har stålkontroll på det meste, inkl barna, leide meg inn for 3 gang(det er god tilbakemelding det!) Jeg bor jo i Bodø, så det er ikke alltid like lett logistikk med forflyttning til Maura. Men endelig fikk vi det til, og jeg håper hun synes det var verdt ventetiden ;)  
 Det er ikke alltid like moro å bli tatt bilder av :)1 kommentar:

  1. Nydelige bilder for tredje gang! =) Du skuffer aldri frøken! =)
    Vel verdt ventetiden da jeg bare måtte ha den beste enda en gang til å forevige mine tre små <3 Tusen takk! Klem fra Nina

    SvarSlett