Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

onsdag 25. mai 2011

Linnea Maries dåp

Jeg har vært så heldig å få være fadder (*stolt*) for Linnea Marie- den kommende kjæresten til sønnen min. Her snakker vi arrangert ekteskap ;) Det var en kjempekoselig begivenhet, fra selve dåpshandlingen til festen etterpå. Det var rett og slett utrolig koselig! Mammaen til Linnea og jeg er gode gamle venninner, så det er ekstra stas å få treffe familien hennes igjen, som jeg var mye med da jeg var liten.  Deler noen av øyeblikkene med dere- jeg var jo gjest, men noen bilder ble det jo :)










Gutta fra Calcutta

Vi fikk besøk av Sigurds kompis og mamman hans i går, og de koste seg sånn! Det gjorde mammaene også, for vet du hva vi gjorde? Hørte på Jon Bon Jovi-yey! Gutta likte det, hehe. Gjett hvem som har billetter til konserten 15 juni på Ullevål? Vi gleder oss vilt, og ja vi vet at vi kanskje er litt harry og sånn- men han er bare et skikkelig idol for oss. Tror kanskje det minner oss om gamle dager og høy partyfaktor. Uansett kommer det  til å bli kjempebra å rockedanse til Livin on a prayer!








onsdag 18. mai 2011

Da lykkeliten kom til verden..

29. april ble hun født, Leahs lillesøster Lykke. Renates nye gullpie kom akkurat da hun skulle, på akkurat den måten som var tenkt. Helt perfekt! Det er like fantastisk hver gang man ser på disse små helt ferdiglagde babyene. De er så uskyldige og skrukkete, og ikke minst mikrosmå. Det er utrolig fascinerende med babyer, og det som er aller mest merkelig er hvordan de aller fleste voksne(megselv inkludert) blir helt tussete av bare å se på dem. Ikke kan de snakke, ikke kan de smile- de kan knapt åpne øynene. Og hvis de kommer med en liten, nesten ikke hørbar lyd, smelter vi totalt. Jeg har til gode å møte en baby som ikke gir meg disse tussefølelsene- så jeg må vel kanskje kalles kronisk babygal. Lykke er helt klart en sånn baby. Jeg fikk skikkelig gåsehud, og jeg føler meg beæret over å ha fått lov å være i hennes nærvær i en av de aller første dagene av hennes liv. Og så MÅ jeg bare si at hun var 4 dager gammel da jeg tok bildene av henne. Og så har Lykke har en meget sprek mamma som kom til fotoshoot! Det hadde aldri jeg klart- jeg var helt overkjørt 4 dager etter mine fødsler, hehe. Kanskje derfor det aldri ble sånne bilder av mine barn heller :) Så nyt disse bildene av magen og jentene:)





















mandag 9. mai 2011

Nydelige Nicoline

Nå jobber jeg på spreng her- det er mange oppdrag som kommer inn:) Det er supert å ta bilder, men det tar faktisk litt tid å bearbeide de etterpå. Jeg har en tendens til å glemme det "in the heat of the moment.. :)"Så her er de siste bildene fra fotohelgen min sørpå i begynnelsen av april. Vakre Nicoline med de nydeligste øyne du kan tenke deg!











lørdag 7. mai 2011

Guttelus!

Lille Ulrik ble 1 år 1 april, jeg husker godt når mammaen hans- Vivian sendte meg en melding for ca ett år siden, om at "nå er ulrik kommet!" Først trodde jeg det var en aprilspøk, men lillebror var absolutt ingen spøk:) Det er alltid ekstra koselig når tidligere kunder kontakter meg for nye oppdrag. Da føler jeg at de har vært fornøyd med jobben jeg gjør. Jeg brenner jo virkelig for å ta bilder! Jeg har ved flere anledninger tatt bilder av Ulriks storebror- men denne gangen var det altså Ulrik som skulle stå i fokus- ett år er en herlig travel alder med mye moro. Her er noen glimt av Ulrik og resten av familien hans! Sa jeg at vivian er blitt fridd til? Tok noen parbilder av de også, de kommer litt senere:)