Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

onsdag 18. mai 2011

Da lykkeliten kom til verden..

29. april ble hun født, Leahs lillesøster Lykke. Renates nye gullpie kom akkurat da hun skulle, på akkurat den måten som var tenkt. Helt perfekt! Det er like fantastisk hver gang man ser på disse små helt ferdiglagde babyene. De er så uskyldige og skrukkete, og ikke minst mikrosmå. Det er utrolig fascinerende med babyer, og det som er aller mest merkelig er hvordan de aller fleste voksne(megselv inkludert) blir helt tussete av bare å se på dem. Ikke kan de snakke, ikke kan de smile- de kan knapt åpne øynene. Og hvis de kommer med en liten, nesten ikke hørbar lyd, smelter vi totalt. Jeg har til gode å møte en baby som ikke gir meg disse tussefølelsene- så jeg må vel kanskje kalles kronisk babygal. Lykke er helt klart en sånn baby. Jeg fikk skikkelig gåsehud, og jeg føler meg beæret over å ha fått lov å være i hennes nærvær i en av de aller første dagene av hennes liv. Og så MÅ jeg bare si at hun var 4 dager gammel da jeg tok bildene av henne. Og så har Lykke har en meget sprek mamma som kom til fotoshoot! Det hadde aldri jeg klart- jeg var helt overkjørt 4 dager etter mine fødsler, hehe. Kanskje derfor det aldri ble sånne bilder av mine barn heller :) Så nyt disse bildene av magen og jentene:)

4 kommentarer:

 1. Åååå så rørt jeg ble... nyyyydelig bildeserie.. smeeelt...

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei Kristine! Så hyggelig at du var innom meg og vil følge meg!! made my day , hihih :) Det er bestandig gøy å bli kjent med flere fotografer:)
  Følger deg igjen jeg:)

  -Anette

  SvarSlett