Fotograf Kristine Sverdrup


Takk for at du tar deg tid til å kikke innom bloggen min. På bloggen legger jeg ut litt bilder av hva jeg driver med, og endel personlige bilder. For tiden er jeg mest opptatt med å være mamma til verdens beste barn og være kone til den herlige mannen min. I tillegg til det forsøker jeg så godt jeg kan å være en god lege. Jeg vil gjerne ha mer tid i livet mitt sånn at jeg også kan være fotograf, men tiden strekker ikke til akkurat nå. Det betyr at jeg ikke tar på meg oppdrag med mindre det er helt spesielt avtalt. Jeg håper at jeg får bedre tid om en stund! Skriv gjerne en kommentar dersom det er noe du liker -det setter jeg veldig pris på:)


Fotograf Kristine Sverdrup

onsdag 10. februar 2010

Vakre Weni

I slutten av januar var jeg på besøk hos kusinen min Weni. Vi hadde en herlig formiddag med mye latter og tull. Da Weni traff Viggo, mannen til hennes kommende datter var det kjærlighet ved første blikk. De skal snart feire at Aiko Olea legger verden for sine føtter om noen dager.  Det blir stas! Jeg gleder meg veldig til å møte henne utenfor magen også.
2 kommentarer:

  1. Ordentlig flotte bilder, Kristine! Det første og femte bildet synes var kjempefine! Du blir bare flinkere og flinkere :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Henrik :) Nå er jeg flyttet til Bodø-så nå som oppdragene har tatt seg opp flytter jeg fra de.. Litt dumt det- men jeg kan jo begynne på nytt her :) Og så kommer jeg jo tilbake til Østlandet etterhvert:)

    SvarSlett